Webinar - Road To Freedom

Webinar

De 4-hour workweek live vanuit de USA!

Webinar door Karel Emck op 21 juni om 19.00 uur


Bekijk het filmpje voor een impressie van de '4-hour workweek in actie'.

De 4-hour workweek in de praktijk

Internetondernemer Karel Emck besloot 2 jaar geleden zijn leven en bedrijf compleet te gaan herinrichten conform het gedachtegoed van de 4-hour workweek, een boek van Timothy Ferriss. Het doel: Vrij zijn om te gaan reizen met een inkomen op autopiloot.

Inmiddels is Karel's '4-urige werkweek' een feit en is hij bezig met een grote road trip van een half jaar door de USA.

Dinsdag 21 juni om 19.00 uur verzorgt Karel vanuit de USA een webinar waarin aandacht zal zijn voor de volgende onderwerpen:

De 4-urige werkweek in de praktijk

Na ruim 2 maanden op reis is het een mooi moment voor een tussentijdse evaluatie: Wat zijn de successen? Wat is er mislukt? Wat zijn de lessen?

De roadmap naar een 4-urige werkweek

Welke stappen moet je nemen om tot een 4-urige werkweek te komen en welke skills moet je ontwikkelen om deze stappen te kunnen maken?

Vragenuur


Durf te vragen! Elke vraag die bij jou speelt over de 4-urige werkweek mag je stellen. Stuur je vragen naar karelemck@gmail.com. Grote kans dat deze dan in het webinar aan bod komt.

Over de spreker Karel Emck

Het webinar zal worden verzorgd door Karel Emck.

Karel heeft meer dan 20 jaar ervaring als trainer en internetondernemer. Karel verzorgt onder meer cursussen op het gebied van databases & SQL en is tevens 'zelf benoemd expert' in time management.
Op dit moment leeft Karel voor de 3e keer in zijn leven een 4-urige werkweek en is op reis in de USA.
Tijdens zijn road trip draait zijn bedrijf op volle toeren door en worden er in zijn afwezigheid zelfs record-omzetten behaald. Hoe dat kan? Meer daarover in het webinar van 21 juni.

Over het webinar

Wanneer

Op dinsdag 21 juni

Hoelaat

Om 19.00 uur

Waar

Online

Hoeveel kost het

Het is gratisHet webinar begint over

-459Dagen -22Uren -26Minuten -6Seconden

Eerdere workshop over de 4-hour workweek

In 2015 heeft Karel een aantal workshops gegeven over de 4-Hour Workweek. Onderstaande video geeft een impressie van de laatste workshop in Eindhoven voor zijn vertrek naar de USA.
Dit was alweer mijn tweede deelname aan een workshop van Karel en het was wederom een goed verhaal, leuk verteld en vooral waar. Als je de mindshift kunt maken dan is het mogelijk om los te komen van achturige werkdagen en veertigurige werkweken. Karel laat zien dat je én succesvol kunt zijn én een heel leuk leven kunt hebben en zeg nu zelf; wie wil dat nu niet?
Liesbeth de Korte